Mun sydämellä olisi taas paljon asiaa. Se huutaa tunteistaan mun päähän jatkuvalla syklillä, lopettamatta sitä. Tältä tuntui olla ihastunut, muistan. Ennen vaan en ole saanut asialle lainkaan vastakaikua. En ole ymmärtänyt miten parisuhteet muodostuvat. Olen saanut viimeaikoina paljon tunteenosoituksia miehiltä, joita olen pitänyt ystävinäni. Valitettavasti en itse tunne muuta kuin kaverillisia tunteita joten en ole voinut antaa samaa takaisin. Välillä yritin hakea sitä ihastumisentunnetta, mutta sitä ei koskaan tullut. Tuntui jo toivottomalta, sinkkuelämää jatkuvasti. Se alkaa kyllästyttää kun kaikki ystäväpiirissä seurustelevat ja itse en tunne rakkautta kuin eläimiä kohtaan perheeni ja ystävieni lisäksi. Se rakkaus on kyllä erilaista, kaikki sen tietävät. Olin onnellinen niistä, mutta silti kokoajan kutkuttaa saada tuntea se tunne, kun rakkaus on jotain erilaista. 

Mietin millaiseen ihmisiin ihastun. Mitä asioita pidän tärkeänä, mitkä saavat minut syttymään. Huumori on todella tärkeää, se tietynlainen. Sarkastisuus on lähellä sydäntäni joten ihmisen täytyy olla samanlainen, jotta ymmärtää pientä kiusaa ;) Kaikella rakkaudella niinkuin aina. Miehen tulee myös olla itsevarma ja tietää mitä haluaa. Hän ei saa olla liian takertuva sillä silloin karkaan helposti pois. Eläinrakas hänen tulisi olla sillä eläimet ovat suuri osa elämääni. Jotenkin nämä kaikki piirteet tulevat useimmin esiin vanhemmissa miehissä, enkä pistä sitä pahakseni. Ennen 15 vuoden ikäero kuulosti isolta, nyt tuplaten se ei tunnu miltään. Ihastumisessa millään ei ole väliä, silloin pelataan tunteilla ja tunteet eivät tunne järkeä :) Tämä herra x on isääni vanhempi. Herralla on myös itseäni vanhempi lapsi. Mitä sillä on väliä, kun on ihastunut? Ei mitään. 

Niin, mitä tässä on tapahtunut? PALJON. Koin elämäni tunteen eilen, kun se tapahtui. Miten sitä pystyy selittämään, sen mitä tuntee. Palavaa tunnetta sisällään kun se tapahtuu ja kun sitä miettii jälkikäteen. Se saa sydämen sykkimään nopeammin, pelkkä sen ajattelu. Kun haluaisi, ettei se koskaan loppuisi. Se, että löytää itsestään täysin uuden puolen. Se, joka osaa rakastaa ihmistä eri tavalla kun on tottunut rakastamaan. Rakkaus on voimakas sana, varsinkin vielä käytettäväksi. Kovasti sitä kohti ollaan menossa mutta vahva ihastuminen, se kuvaa tätä ehkä parhaiten omalla kohdallani. 

Ei ole nälkä sillä olen täynnä aivan jotain muuta. Rakastan elämää, rakastan tunteita. Järki on tervetullut käymään sitten joskus, mutta nyt nautin näistä tunteista kerrankin kun ne suvaitsevat elämääni tulla. 

<3.