Minkälainen kuva tulee mieleen ''toisesta naisesta''? Juonitteleva, itsekeskeinen ja vastuuton? Niin minullakin ennen. Nyt kun olen tilanteessa jossa huomaan olleeni aina se toinen nainen miehelle niin tajuan ettei se ole niin yksinkertaista. Huonon itsetunnon takia sitä nauttii saamastaan huomiosta, kunnes lopulta huomaa että se huomionosoitus onkin perjaatteessa negatiivista. Jokatapauksessa mies palaa aina naisensa viereen, jossa hän näkee enemmän kauneutta niin sisäisesti kuin ulkoisestikkin. Toinen nainen olikin vaan seikkailunhalua tai jotain jännitystä arkeen. ''Mksi en kelpaa kenellekkään?'' tulee vielä vallitsevammaksi tunnetilaksi.

 

Eniten satuttaa se kun huomaa kaikki ne valheet. Mies puhuu erosta ja vannoo toiselle naiselle yhteistä tulevaisuutta, kertoo rakastavansa ja saa hänet pauloihinsa. Hyväuskoisena toinen nainen kietoutuu lähemmäs ja lähemmäs. Hän on hyvin herkkä ihminen mutta kerrankin hän alkaa luottaa johonkin. Hän uskaltaa jopa rakastua ja haaveilla yhteisestä tulevaisuudesta.

 

Sitten koittaa se hetki kun toinen nainen ei enää jaksa. Hän anelee valintaa, yksinäisyys ja mustasukkaisuus vievät mennessään. Mitä tekee mies? Tässä tapauksessa jäi osittain kiinni suhteestamme ja puhui vaimollensa valheita ja jatkaa heidän suhdettaan normaalisti. Vaimo ei tiedä muuta kuin viattomasta viestistä. Toinen nainen oli kuulemma ''enemmän kiinnostunut'' ja sai kaikki syyt niskoilleen. Mitä tänne jäi? Yksi todella korkealta pudonnut nainen joka ei aio enää rakastua. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, mutta haluan että viimeinen. ''Sä oot tommonen seireeni'' oli suhteemme alussa lause jota hän minusta käytti. 

 

Loppuun haluan vielä täsmentää että tiedän että olen itse myös toiminut väärin. En hyväksy pettämistä joten olen sokeana rakkaudesta toiminut omaa luontoani vastaan. Näin ei tule enää koskaan käymään.